Villeneuve

ANEGDOTE: Gilles i helikopteri

 

Gilles Villeneuve je kupio helikopter i jednog dana je provozao Jody Schecktera od Monaca do Fiorana... Jody nikako nije volio helikopter a zasigurno ga je mrzio kad je znao da Villeneuve upravlja njime, jer znao je kako Gilles vozi auto i mogao je pretpostavljat da nije baš "normalan" ni za upravljačem helikoptera!

I kad su stigli blizu Italije u helikopteru je počela svijetliti crvena lampica... Kad bi Jody pitao Gillesa što je to, što to znači, Gilles bi mu rekao "Ma ne brini, ništa važno".

Kad su sretno sletjeli u Italiju, Gilles je otišao obaviti nešto a Jody je za to vrijeme u priručniku za helikopter pronašao da uključena crvena lampica označava pregrijavanje baterije, te da može eksplodirati i da se ima 30 sekundi za slijetanje! Sve je to u panici priopčio Villeneuveu, ali on mu je opet odgovorio da ne briine te da će sve bit u redu.

Ali kad su se nalazili nasred mora, na putu nazad u Monaco, lampica se opet počela paliti! Jody je poludio od straha i vikao na Gillesa: "Poremećeni stvore eksplodirat će baterija, sve ćes nas pobiti!" Ali to nije bilo nista, Jody je najveće šokove proživljavao kada bi Villeneuve odjednom ugasio motor helikoptera, elisa bi usporavala vrtnju, helikopter bi počeo padati i onda bi Gilles opet upalio motor - naime tako je hladio bateriju!

Jody je jedva dočekao slijetanje u Monaco i na izlasku je rekao Gillesu: "Jebi se Villeneuve, nikad se više neću vratit u tu vražju stvar!" I nije se vratio...

 

impressum | sempregilles.com | komentiraj